Blauwmoezelstraat 1
2000 Antwerpen, België
contact@patersvaetje.be
Tel: +32 3 231 84 76

Paters Vaetje

Het beste bier in Antwerpen juist onder de kathedraal
Open 11am - 3am
Fri/Sat 11am - 5am
BierenMenukaartContact
Bieren

U heeft de keuze uit wel 100 Belgische bieren! Op het vat bieden wij u een Antwerps bolleke Koninck, Jupiler, Leffe bruin, Karmeliet Tripel en een biertje van de maand aan!

Om onze volledige kaart te bekijken, bekijk onze menukaart 

Een greep uit ons aanbod:

Tripel Karmeliet van het vatKarmeliet tripel van het vat
Karmeliet bezit niet alleen de lichtheid en frisheid van de tarwe, maar ook de romigheid van haver en heeft ook een kruidige, citroenachtige droogheid die bijna aan kinine doet denken. (volume 8,4%)

Hopus bier


Hopus
Hopus is echt vol van smaak in zijn bitterheid, je proeft duidelijk de verschillende soorten hoppen, in combinatie met het alcoholpercentage geeft dit een absolute krachtige smaak. Volume 8,3%

SeefbierSeefbier
Seef of Seefbier is de naam van een in de 19e eeuw erg populair Antwerps bier. Het werd verkocht tot in de jaren dertig van de vorige eeuw. De Antwerpse Brouw Compagnie heeft het op 9 maart 2012 opnieuw op de markt gebracht; een troebel blond bier met een kruidige smaak.(volume 6,5%)

Rochefort bierRochefort 10°
Rochefort 10 is een zeer donker roodachtig bruine Trappist. Aroma van, rozijnen, alcohol en donker fruit en een hint van chocolade. De eerste smaak is karamel, dan donker fruit (zwarte bessen, rozijnen), karamelkoekjes, drop en hints van chocolade en geroosterde amandelen. Smaak is zeer rijk, bijna overweldigend met alcohol. (volume 11,3%)

Gueuze BoonGueuze Boon Mariage Parfait
Een zachte, mild zure bessensmaak harmonieert met de aroma’s van de eikenvaten waarin de Geuze Mariage Parfait gerijpt is. De body geeft vanille vrij en daarna volgt er een zure afdronk met kruidnageltoetsen, die steeds intenser wordt. (volume 8%)

Omer bierOmer
Bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Omer dankt zijn fijn, fruitig aroma en subtiele bitterheid aan de nauwkeurig uitgekozen grondstoffen, zoals de beste gerstemout uit de Loirestreek en 3 aromatische hopsoorten. (volume 8%)

Kwak pauwel bierKwak
Pauwel Kwak is een amber Belgisch speciaal bier met hoog alcoholgehalte (8,4%), waar kandij aan wordt toegevoegd. Het wordt gebrouwen door brouwerij Bosteels in Buggenhout, die reeds zes generaties in familiehanden is. Pauwel Kwak is een hoog gistend bier, amberkleurig, met een licht moutig aroma en een fruitige nasmaak.

Malheur biere brutMalheur champagne
Malheur Bière Brut “à la méthode originale” is een exclusief rijk bier met 11% alcoholgehalte, gebotteld en tot driemaal toe hergist in de fles. Het resultaat is een verfijnd en sprankelend bier met een pittige schuimkraag en een elegante nasmaak. Heel geschikt als aperitief, dessert of digestief.