Ontdek de stad Antwerp

Antwerpen is de tweede grootste stad van België. Deze Belgische economische long zit vol met plekken om te ontdekken. Het nachtleven van Antwerpen is geconcentreerd rond bars en feestlocaties.

Paters Vaetje Antwerp
Paters Vaetje Antwerp

Paters vaetje Antwerpse nachtbar

Nachtelijke festiviteiten hebben hun ijver verloren sinds de komst van COVID in 2020. Veel uitgaansgelegenheden zijn al 18 maanden niet geopend en sommige zijn zelfs permanent gesloten.

Paters Vaetje is een bekende Antwerpse bar in de historische wijk. Het is gelegen Blauwmoezelstraat 1 in Antwerpen.

Accommodatie in Antwerpen

De historische wijk waarin Paters Vaetje ligt is populair bij zowel toeristen als de lokale bevolking. Om er te wonen, moet je bereid zijn om een ​​hoge huur te betalen in Antwerpen.

Opgelet: De nieuwe Vlaamse Wooncode is sinds 1 januari 2020 van kracht. Deze wooncode specifiek voor het Vlaams Gewest heeft de regels omtrent huisvesting verduidelijkt. Besteed speciale aandacht aan de regels voor huurwaarborg. De huisvestingscode stelt de verhuurder in staat om tot 3 maanden huur geblokkeerd te vragen op een rekening die is geïdentificeerd onder de huurwaarborg.

De huurprijzen in Antwerpen zijn de afgelopen 2 decennia gestaag en geleidelijk gestegen. De verwachting is dat de kosten van huisvesting de komende jaren (2022-2027) zullen blijven stijgen.

Wonen in Antwerpen

Antwerpen is een kosmopolitische stad, de stad is rijk aan architecturaal en cultureel erfgoed.